Cheltuieli necesare

Definitie Cheltuieli necesare

Sume de bani (sau munca) necesare pentru conservarea unui lucru in insasi materialitatea sa. Cand sunt investite de catre un posesor neproprietar (fie el de buna credinta sau de rea credinta), proprietarul este obligat sa le restituie in intregime, deoarece aceste cheltuieli trebuiau facute de el daca lucrul s-ar fi aflat in posesia sa.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cheltuieli necesare? Propune definitie

Poze Cheltuieli necesare

 • .

  Poza: Avize PSI Iasi- absolut necesare

 • Lavetele, practice și necesare

  Poza: Lavetele, practice și necesare

 • alarme auto

  Poza: Afla de ce sunt necesare alarmele auto

 • Jante auto - http://www.motorvip.ro/jante

  Poza: Accesoriile auto de iarna, scumpe, dar necesare!

 • Vezi toate pozele despre Cheltuieli necesare

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cheltuieli necesare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cheltuieli necesare. Definitiile termenilor despre Cheltuieli necesare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cheltuieli necesare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cheltuieli necesare.