Cheltuieli privind asigurarile si protectia sociala

Definitie Cheltuieli privind asigurarile si protectia sociala

Cheltuieli de exploatare ce se refera la cheltuielile unitatii referitoare la contributia la asigurarile siciale si la constituirea fondului pentru ajutorul de somaj.Vezi si Contabilitate a cheltuielilor, Cheltuieli de exploatare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cheltuieli privind asigurarile si protectia sociala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cheltuieli privind asigurarile si protectia sociala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cheltuieli privind asigurarile si protectia sociala. Definitiile termenilor despre Cheltuieli privind asigurarile si protectia sociala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cheltuieli privind asigurarile si protectia sociala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cheltuieli privind asigurarile si protectia sociala.