Cheltuieli privind sconturile acordate clientilor

Definitie Cheltuieli privind sconturile acordate clientilor

Cheltuieli financiare reprezentate de sconturile acordate clientilor, debitorilor sau bancilor.Vezi Contabilitate a cheltuielilor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cheltuieli privind sconturile acordate clientilor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cheltuieli privind sconturile acordate clientilor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cheltuieli privind sconturile acordate clientilor. Definitiile termenilor despre Cheltuieli privind sconturile acordate clientilor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cheltuieli privind sconturile acordate clientilor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cheltuieli privind sconturile acordate clientilor.