Cheltuieli privind titlurile de plasament cedate

Definitie Cheltuieli privind titlurile de plasament cedate

Cheltuieli financiare, pierderea neta din vanzarea titlurilor de plasament, adica diferenta nefavorabila dintre valoarea contabila a titlurilor de plasament si pretul lor de cesiune.Vezi si Contabilitate a cheltuielilor, Cheltuieli financiare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cheltuieli privind titlurile de plasament cedate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cheltuieli privind titlurile de plasament cedate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cheltuieli privind titlurile de plasament cedate. Definitiile termenilor despre Cheltuieli privind titlurile de plasament cedate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cheltuieli privind titlurile de plasament cedate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cheltuieli privind titlurile de plasament cedate.