Cheltuieli publice

Definitie Cheltuieli publice

Ansamblul cheltuielilor anuale de natura publica ale tarii ce se finanteaza pe baza resurselor bugetului public. Ele reflecta efortul financiar public pe anul respectiv, prevazut in bugetul de stat (ca buget al administratiei centrale de stat), bugetele locale si bugetul asigurarilor sociale de stat.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cheltuieli publice? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cheltuieli publice.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cheltuieli publice. Definitiile termenilor despre Cheltuieli publice cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cheltuieli publice, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cheltuieli publice.