Cheltuieli utile

Definitie Cheltuieli utile

Sume de bani (sau munca) investite de catre posesorul unui lucru in vederea ameliorarii starii materiale a acestuia si care, desi nu sunt necesare, sporesc valoarea lucrului.Proprietarul este obligat sa restituie, atat posesorului de buna credinta cat si celui de rea credinta, cheltuielile de acest gen, in masura in care ele au creat un sopr de valoare a lucrului, considerat la momentul restituirii acestuia de catre posesor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cheltuieli utile? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cheltuieli utile.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cheltuieli utile. Definitiile termenilor despre Cheltuieli utile cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cheltuieli utile, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cheltuieli utile.