Cheltuielile unitatii

Definitie Cheltuielile unitatii

Cheltuielile unitatii reprezinta valorile platite sau de platit pentru:- consumuri de stocuri, lucrari executate si servicii prestate de care beneficiaza unitatea- cheltuieli cu personalul- executarea unor obligatii legale sau contractuale etc.Vezi Ordinul ministrului finantelor nr. 306 din 26 februarie 2002 pentru aprobarea Reglementarilor contabile simplificate, armonizate cu directivele europene, publicat in Monitorul Oficial nr. 279 bis din 25 aprilie 2002.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cheltuielile unitatii? Propune definitie

Poze Cheltuielile unitatii

 • Dedurizatoare apa pentru sistemul sanitar al casei tale

  Poza: Statii Dedurizare Apa – Iata cum poti reduce cheltuielile casei!

 • Cap termostat Bricolaj Market

  Poza: Termostatele ambientale - o solutie eficienta de a echilibra cheltuielile

 • Kituri GPL Dedicate - AGR Autogas Group

  Poza: Cheltuielile auto lunare, reduse la jumătate cu Kitul GPL dedicat

 • Phoenix Contact Romania isi planifica veniturile si cheltuielile cu solutia CPM de la Senior Software

  Poza: Phoenix Contact Romania isi planifica veniturile si cheltuielile cu solutia CPM de la Senior Software

 • Vezi toate pozele despre Cheltuielile unitatii

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cheltuielile unitatii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cheltuielile unitatii. Definitiile termenilor despre Cheltuielile unitatii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cheltuielile unitatii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cheltuielile unitatii.