Cheltuielile unitatii

Definitie Cheltuielile unitatii

Cheltuielile unitatii reprezinta valorile platite sau de platit pentru:- consumuri de stocuri, lucrari executate si servicii prestate de care beneficiaza unitatea- cheltuieli cu personalul- executarea unor obligatii legale sau contractuale etc.Vezi Ordinul ministrului finantelor nr. 306 din 26 februarie 2002 pentru aprobarea Reglementarilor contabile simplificate, armonizate cu directivele europene, publicat in Monitorul Oficial nr. 279 bis din 25 aprilie 2002.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cheltuielile unitatii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cheltuielile unitatii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cheltuielile unitatii. Definitiile termenilor despre Cheltuielile unitatii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cheltuielile unitatii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cheltuielile unitatii.