UN NOU INCEPUT (Cum sa te eliberezi de trecut si cum sa iti reinnoiesti viata)

BUCURESTI - 13 ianuarie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Chiron Consulting organizeaza in zilele de 19-20 ianuarie seminarul cu tema UN NOU INCEPUT (Cum sa te eliberezi de trecut si cum sa iti reinnoiesti viata)

Un Nou An, un Nou Inceput

Acest nou an este primul an din restul vietii noastre. Putem lasa trecutul in urma si putem incepe acum o noua viata: o viata mai buna, mai implinita, mai in acord cu dorintele noastre. Iarna este un anotimp excelent pentru reflectie, pentru setarea intentiilor si pentru elaborarea unor strategii inteligente de atingere a planurilor noastre.

La inceput de an, va propun un seminar despre cum putem sa ne reinnoim viata si despre cum putem sa ne reinnoim pe noi insine.

Seminarul este structurat in 3 parti :

I. CUM SA TE ELIBEREZI DE TRECUT

Este imposibil sa incepem o viata noua, o relatie noua, un proiect nou etc atat timp cat nu am facut pace cu trecutul nostru. Un nou inceput necesita atentie, energie, entuziasm, iar toate acestea nu sunt posibile daca noi suntem inca incatusati de regrete, temeri, culpabilitate.

§ De ce tindem sa repetam mereu si mereu aceleasi experiente?

§ De ce intram iar si iar in acelasi tipar de relatie?

§ De ce reproducem acelasi tip de comportament, in conditiile in care ne-am promis noua insine ca vom renunta la el?

§ Cum putem sa ne eliberam de conditionarile trecutului?

Pe langa raspunsurile la aceste intrebari, vei invata si un model al schimbarii inspirat din psihanaliza si din terapia cognitiva, pe care il poti aplica singur(a) sau cu ajutorul unui prieten.

II. CUM SA TRAIESTI INTENS IN PREZENT

Ai avut vreodata senzatia ca viata trece pe langa tine?

Cei mai multi oameni traiesc majoritatea timpului fie in trecut, fie in viitor, si foarte putin in prezent.

In a II-a parte a seminarului vei invata:

§ De ce a trai in prezent este extrem de important

§ Strategiile mintii de a evita clipa prezenta

§ Tehnici menite a ne ajuta sa ne conectam cu noi insine si sa traim intens in prezent

III. CUM SA PLANTEZI SEMINTELE UNUI VIITOR CU ADEVARAT BUN PENTRU TINE

Un maestru Zen spunea ca ea, constiinta, exista pe 2 niveluri: ca seminte si ca manifestare a acestor seminte. Iar secretul fericirii consta in a alege sa plantam si sa ingrijim semintele potrivite.

In a III-a parte a seminarului vei invata:

§ Principalele motive pentru care nu ne atingem scopurile

§ Cum stii ca obiectivele stabilite sunt cu adevarat in acord cu tine, cu adevarat potrivite pentru tine? Criterii esentiale in alegerea obiectivelor.

§ Calea cea mai simpla si mai directa pentru a obtine ceea ce iti doresti.

Am gandit acest workshop ca pe un grup de lucru

Asta inseamna ca participantii vor lucra efectiv exercitiile si practicile propuse, li se va raspunde la intrebarile aparute in urma efectuarii exercitiilor, vor primi feedback si indrumari.

In felul acesta, va fi initiat un veritabil proces de descoperire personala.

Foarte multa informatie va fi adaugata in functie de dinamica de grup, ceea ce va face ca workshop-ul sa fie intr-o mare masura “personalizat”, “customizat”, adaptat nevoilor participantilor.

Data si Locul de desfasurare:

Seminarul se va desfasura in Bucuresti in zilele de 19-20 ianuarie 2008, intre orele 10 -17 ( cu o pauza de 1h 30 min la pranz).

Trainer: Virgiliu Rîcu, psiholog si psihoterapeut de orientare psihanalitica.

Despre mine, poti afla informatii pe site-urile www.self-discovery.ro , www.chironconsulting.ro, http://psihoterapie.wordpress.com.

Nr. Participanti: maxim 8.

Taxa de participare: 120 EUR (echivalentul in lei la cursul BNR din ziua platii).

Despre Chiron Consulting

Chiron Consulting este companie de consultanta specializata in oferirea de servicii psihologice organizatiilor si persoanelor fizice.

Pentru INSCRIERI, detaliile de contact sunt:

VIRGILIU RICU

Tel. 0722 556 139

E-mail: virgiliu.ricu@chironconsulting.ro
virgiliu.ricu@chironconsulting.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/chiron-consulting/un-nou-inceput-cum-sa-te-eliberezi-de-trecut-si-cum-sa-iti-reinnoiesti-viata