Chitanta

Definitie Chitanta

Document care justifica primirea unei sume de bani. Constituie un act justificativ de inregistrare a sumelor incasate in registrul de casa si in contabilitate. Document care justifica depunerile de numerar la banca, ce cuprinde denumirea bancii si a deponentului, suma depusa, o scurta explicatie ce reprezinta suma si monetarul. Documentul se intocmeste de banc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Chitanta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Chitanta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Chitanta. Definitiile termenilor despre Chitanta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Chitanta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Chitanta.