choachig    

Comunicate de presa si evenimente pe tema choachig

 • choachig

  Iasi, Iasi - 8 July 2015

  Comunicat de COTOI MARIA-CONSULT PERSOANA FIZICA AUTORIZATA

  Beneficiile parcurgerii acestui curs : - imbunatatirea comunicarii cu cei din jur si cu tine insuti, - cresterea stimei de sine si a increderii personale, - gestionarea si autocontrolul emotiilor prin cresterea inteligentei emotionale, - elimi ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: dezvoltare personala , mariacotoi , choachig

  Vezi toate comunicatele de presa despre choachig

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul choachig.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la choachig. Informatiile despre choachig cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul choachig, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la choachig, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.