Choco Fashion se prezinta publicului intr-un cadru adecvat, chic si plin de savoare.

BUCURESTI - 15 octombrie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Praline, ciocolata, torturi, mousse-uri, zilnic la Choco Fashion Shop din strada Arh. Ion Mincu 33 (langa Statuia Aviatorilor), Bucuresti.

Choco Fashion se prezinta publicului intr-un cadru adecvat, chic si plin de savoare.

In lumea pralinelor, a ciocolatei in general exista multe nume celebre, brand-uri cu notorietate mai mare sau mai mica, consumatori ocazionali sau adevarati cunascatori.

Aceasta lume minunata are toate premizele create pentru o identitate proprie, o imagine distincta si distinsa si mai ales o comunitate cu o evoluitie personala. Pasul pana la fani si specialisti, membrii de onoare, hobby, trend si moda a ciocolatei nu este mare iar Choco Fashion a ales sa-l faca.
Cum altfel decat printr-o prezentare in care colectiile creatorilor Choco Fashion se prezinta publicului intr-un cadru adecvat, chic si plin de savoare.

Vino si alege ceea ce ti se potriveste cel mai bine.

Despre Choco Fashion Srl

Choco Fashion din pasiune pentru ciocolata si dorinta de a obtine praline, bomboane, torturi delicioase dupa retete belgiene si frantuzesti pastrand metodele artizanale. In lumea noastra veti intalni imbinarea traditiei cu modernul, a imaginii cu gustul, a romantismului clasic cu exoticul transpuse in retete cu ganache, crème, fructe confiate. Produsele noastre de ciocolaterie reprezinta un cadou exclusiv, delicios, de lux, pentru orice eveniment, ocazie, aniversare, parteneri de business.
Stefan Negoita
0728800171
info@chocofashion.ro