Praline si multa ciocolata delicioasa, din luna mai in Centrul Vechi – Bucuresti, str. Gabroveni nr. 4.

BUCURESTI - 10 mai 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Choco Fashion isi redeschide portile fanilor sai, adevaratii pasionati dar si pentru cei curiosi ce ar putea deveni dependenti de gustul ciocolatei veritabile.

Praline si multa ciocolata delicioasa, din luna mai in Centrul Vechi – Bucuresti, str. Gabroveni nr. 4.

Lansata in anul 2007, din pura pasiune pentru ciocolata, Choco Fashion a reusit in numai 3 ani sa ocupe un loc important pe piata artizanilor ciocolatieri din Romania. In tot acest timp am creat noi si noi retete cu credinta ca pralinele de calitate, proaspete, fara conservanti si coloranti artificiali sunt ceea ce consumatorul educat apeciaza. Astfel in cadrul laboratorului nostru sunt acceptate numai materii prime de cea mai buna calitate, certificate international si atent selectionate.


Acum ne prezentam publicului intr-un cadru adecvat, chic si plin de savoare. Vino in Centrul Vechi – Gabroveni nr. 4 si alege ceea ce ti se potriveste cel mai bine.

Atentie, nu va fi usor!

Despre Choco Fashion Srl

Choco Fashion din pasiune pentru ciocolata si dorinta de a obtine praline, bomboane, torturi delicioase dupa retete belgiene si frantuzesti pastrand metodele artizanale. In lumea noastra veti intalni imbinarea traditiei cu modernul, a imaginii cu gustul, a romantismului clasic cu exoticul transpuse in retete cu ganache, crème, fructe confiate. Produsele noastre de ciocolaterie reprezinta un cadou exclusiv, delicios, de lux, pentru orice eveniment, ocazie, aniversare, parteneri de business.
Stefan Negoita
0728.800171
info@chocofashion.ro