ChoiceIT


Descrierea companiei ChoiceIT

Despre VIPRE şi MX-Virtualization ™

VIPRE integrează tehnologia cea mai sofisticată de pe piaţă, inclusiv un mediu Windows virtualizat, compact şi de mare viteză numit MX-Virtualization (MX-V), care efectuează analiza rapidă comportamentală a potenţialului malware. Fără a interacţiona cu utilizatorul, malware-ul este executat într-un mediu care imită multe funcţii de bază ale Windows-ului şi este analizat din perspectiva anumitor semnături malware şi caracteristici comportamentale. Această caracteristică face posibil ca VIPRE să detecteze mai multe tipuri de malware, fără a necesita crearea unui flux constant de semnături dedicate şi a sistemelor euristice.

MX-V face parte dintr-o serie de metode de detectare folosite de VIPRE, din care mai fac parte detectarea clasica (prin semnătură), dar şi cea euristica.
Aşadar impactul asupra performanţei sistemului unui utilizator este practic neobservat, în conformitate cu angajamentul Sunbelt de a oferi o soluţie antivirus de generaţie următoare, care să nu necesite un consum ridicat de memorie şi CPU, amprentă comună la alte soluţii.

Comunicate ChoiceIT :

Vezi toate comunicatele companiei ChoiceIT.