House Factory - case ecologice in franciza

BUCURESTI - 5 august 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Cu 5 unitati deschise la nivel national, din care 4 activeaza in regim de franciza fiind localizate in Bucuresti, Ilfov, Brasov, Gorj, HOUSE FACTORY continua procesul de expansiune teritoriala in franciza in toate orasele tarii

Franciza HOUSE FACTORY prezinta o noua viziune in tehnologia constructiilor – un sistem de constructie revolutionar, competitiv – folosind structuri metalice din otel galvanizat.

Sistemul revolutionar de constructie vine cu experienta de pe diferite piete internationale (Australia, Noua Zeelanda, Marea Britanie si SUA) si se adreseaza cu precadere zonelor predispuse cutremurelor (gr. 8) si vanturilor ciclonice (235 km/ora).

Spre deosebire de alte sisteme similare, sistemul HOUSE FACTORY este perfect ecologic si poate fi folosit pentru aproape orice tip de constructie rezidentiala sau nerezidentiale; nu se limiteaza doar la case sau vile, ci se pot construi si hoteluri, spitale, scoli, clinici, cladiri guvernamentale si hale industriale.

Franciza HOUSE FACTORY ofera o serie de avantaje:
- Materia prima (structura metalica din otel galvanizat) va fi furnizata de catre francizor
- Viitorul partener francizat are libertatea de a stabili un pret final constructiei in raport de cunostintele sale din piata imobiliara locala

Viitorul partener francizat House Factory trebuie sa aiba in vedere amenajarea unui birou de lucru (cu o suprafata de 20 mp), fie constructia unei case (expozitie permanenta) cu o suprafata de minim 60 mp.

Despre CHR Consulting

Pe langa o cifra de afaceri estimata la valoarea de 300.000 Euro pentru primul an de activitate al partenerului francizat, francizorul apreciaza si o perioada de recuperare a investitiei initiale in primele 9 luni de activitate.
Toti cei interesati de oportunitatea de afacere House Factory pot obtine mai multe detalii de la CHR Consulting (persoana de contact: Raluca Stanciu; e-mail: raluca@francize.ro; tel: 021/224 32 15; 021/ 224 32 65; 0729 989 528 ).
emilia@francize.ro