Restaurantele La Piadineria Dr. Gusto cauta parteneri francizati!

BUCURESTI - 5 mai 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Functionand ca un restaurant de tip fast food – La Piadineria Dr. Gusto – se afla in plina expansiune teritoriala nationala cautand parteneri francizati in toate orasele tarii care sa aduca gustul si savoarea lipiei PIADINA alaturi de consumatorii locali.

La Piadineria Dr. Gusto isi incepe activitatea in anul 2005, fiind cunoscuta ca un lant de restaurante unde PIADINA este produsul de baza care face savoarea unei game diversificate de meniuri cu mare adresabilitate.

Fie ca vorbim de Piadina Bianca Rosa, Diavola (picant), Sud Africa, Puttanesca, 4Formaggi, Tonno Verace, Chicken, toate sortimentele prezinta calitatea de a putea fi servite fie pe loc sau take away de catre clientii sai finali.

Francizorul ofera viitorilor sai parteneri francizati materia prima – Lipia PIADINA care pe langa alte produse de fast food, precum kebab-ul, shaorma, suporta o gama variata de umpluturi precum: mozzarella, sunca, sosuri, masline, cartofi pai, parmezan, branza cu mucegai, cascaval afumat etc. permitand francizatului intocmirea unei liste lungi de meniuri create pentru a satisface diferite asteptari culinare ale clientelei unitatii.

Preluarea afacerii La Piadineri Dr. Gusto in regim de franciza presupune identificarea unui spatiu cu vad comercial si o suprafata recomandata de aprox. 50 mp; unitatea francizata va fi dotata cu echipamentele necesare derularii activitatii si care pot fi achizitionate de catre francizat in sistem de leasing.

Pentru primele zece contracte de franciza, francizorul La Piadineria Dr. Gusto ofera scutirea francizatului, pe o perioada de un an de zile, de redeventa aferenta contractului de franciza.

Despre CHR Consulting

Restaurantele Piadineria Dr. Gusto se bucura de un trafic cuprins intre 3.000 – 5.000 de clienti/pe luna, clientela restaurantelor putand regasi pe langa diferitele sortimente de PIADINE si alte produse complementare: bauturi racoritoare, cafea, ceaiuri naturale, diferite arome de ciocolata calda si produse de patiserie.
Detalii despre oportunitatea de afacere La Piadineria Dr. Gusto pot fi obtinute de la CHR Consulting (persoana de contact: Raluca Stanciu; e-mail: raluca@francize.ro ).
emilia@francize.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/chr-consulting/restaurantele-la-piadineria-dr-gusto-cauta-parteneri-francizati