ciclissimo    

Comunicate de presa si evenimente pe tema ciclissimo

 • ciclissimo. Ciclissimo isi propune sa vanda 350 de biciclete Brompton in sezonul 2011

  ciclissimo

  Bucuresti - 7 April 2011

  Comunicat de STANDARD WORLD

  ciclissimo, singurul magazin din Romania specializat in biciclete pliabile, deschide sezonul 2011 sub conceptul de magazin exclusiv Brompton ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: ciclissimo , brompton , bicicleta , pliabila

  Vezi toate comunicatele de presa despre ciclissimo

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ciclissimo.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ciclissimo. Informatiile despre ciclissimo cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ciclissimo, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ciclissimo, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.