CIF - Cost insurance and freight - cost, asigurare si navlu

Definitie CIF - Cost insurance and freight - cost, asigurare si navlu

Traducere in romana: cost, asigurare si navlu (...port de destinatie convenit) Traducere in franceza: cout, assurance et fret. Termen INCOTERMS pentru conditiile de livrare. Termenul CIF comporta pentru vanzator aceleasi obligatii pe care le implica termenul CFR in sarcina lui. In plus insa, vanzatorului ii revine obligatia sa faca asigurarea maritima pentru acoperirea riscurilor cumparatorului privind pierderea sau avarierea marfii in timpul transportului. Aceasta obligatie a vanzatorului vizeaza numai o acoperire minima a riscului mentionat. In indeplinirea ei, vanzatorul trebuie sa incheie contractul de asigurare si sa achite prima de asigurare. Termenul CIF este compatibil numai cu transportul maritim si fluvial de marfuri.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru CIF - Cost insurance and freight - cost, asigurare si navlu? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul CIF - Cost insurance and freight - cost, asigurare si navlu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la CIF - Cost insurance and freight - cost, asigurare si navlu. Definitiile termenilor despre CIF - Cost insurance and freight - cost, asigurare si navlu cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la CIF - Cost insurance and freight - cost, asigurare si navlu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la CIF - Cost insurance and freight - cost, asigurare si navlu.