Circulara

Definitie Circulara

Scrisoare comerciala care se difuzeaza la mai multi agenti economici. Se utilizeaza in general pentru comunicarea hotararilor guvernului, a unor instructiuni de aplicare a legislatiei, precum si pentru solicitarea unor informatii date in scopul intocmirii unor studii, analize care sa serveasca la fundamentarea unor decizii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Circulara? Propune definitie

Poze Circulara

  • Un eveniment TransLogistica EXPO, 27 Septembrie 2018 | 14.30 -17.30, Romexpo Bucuresti

    Poza: Combustibili alternativi si economie circulara la forumul GREEN Logistica by TransLogistica EXPO

  • România trebuie să adere la principiile de societate europeană a reciclării și deșeuri zero

    Poza: România trebuie să adere la principiile de societate europeană a reciclării și deșeuri zero

  • Vezi toate pozele despre Circulara

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Circulara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Circulara. Definitiile termenilor despre Circulara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Circulara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Circulara.