Citatie

Definitie Citatie

Invitatie oficiala scrisa, prin care o persoana este chemata sa se infatiseze la o anumita data inaintea unei instante judecatoresti sau a unei autoritati.Persoanele citate de organele judecatoresti pot avea calitatea de parat sau de martori.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Citatie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Citatie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Citatie. Definitiile termenilor despre Citatie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Citatie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Citatie.