Aurelian Temişan la CITY FM, om de radio pentru prima dată

BUCURESTI - 8 februarie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Aurelian Temişan va fi pentru prima dată în postura omului de radio, pe CITY FM, la 'Muzici cu personalitate', sâmbătă de la ora 14:30 şi, în reluare, marţi, ora 23:00. Chiar dacă discuţia cu Lucian Moga se va concentra asupra carierei sale muzicale, nu vor fi ocolite subiecte private, cum ar fi logodna sau nunta.

Atmosfera va fi susţinută de Yes, Europe, Aaron Neville, Tom Jones, George Michael, Falco, Michael Jackson, Prince, Aurelian Andreescu şi Tower of Power. Totodată, ascultătorii vor putea asculta variante ale melodiilor 'Let's Have a Holiday' şi 'Hai acasă' în interpretarea lui Aurelian Temişan.

Având ca pretext muzica lui preferată, Lucian Moga va 'răscoli' prin activitatea sa recentă, comentând de la spectacole la apariţii TV. La CITY FM veţi afla cum a apreciat participarea la emisiunea 'Dansez pentru tine'. Chiar dacă şi-a considerat perechea puţin defavorizată în concurs, Temişan ar vrea să poată repeta o astfel de experienţă.

Aurelian Temişan participă în prezent la două spectacole muzicale importante: musicalul 'Chicago', de la TNB, în care joacă rolul principal masculin, şi 'Micul Paris' al Brânduşei Novac. Lansat pe 23 decembrie 2006, acesta din urmă are reprezentaţii săptămânale la Circul Glogus. Temişan afirmă despre acest spectacol că este sută la sută românesc şi încearcă reînvierea atmosferei interbelice a Bucureştiului; circul este transformat în local de noapte - se stă la masa, se pot servi băuturi etc. În 'Micul Paris', Temişan îl interpretează pe cântăreţul Cristian Vasile, Maria Buză pe Maria Tănase, Monica Davidescu joacă rolul stereotip al secretarei blonde din acele vremuri, Silviu Biriş este Fred Astaire, Liana Lungu e Edith Piaf, iar Constantin Tănase este interpretat de Mihai Ciuc.

Despre CITY FM

CITY FM este La Rock Comanda! Lansat în iunie 2004 ca post de nişă pe formatul rock hit radio station, CITY FM s-a poziţionat pe segmentul de public cu vârste cuprinse între 20 şi 39 de ani. Postul emite în Bucureşti, pe frecvenţa 106,2 MHz, fiind ascultat de oameni activi cu studii medii şi superioare, cu venituri medii şi peste medie, preponderent bărbaţi. CITY FM emite şi pe Internet la adresa http://www.cityfm.ro.
Ionut Paraschiv