Total Quality Leadership : Enhancing Day-to-Day Leadership in a Complex Business Environment

Locul desfasurarii: Hotel Hilton- Sala Le Diplomat

Organizator: Programul Exec.MBA City-University of Sheffield

City- Sheffield Executive MBA va invita la seminarul "Imbunatatirea stilului de leadership intr-un mediu de afaceri complex" .

City College, facultatea internationala a Universitatii Sheffield, organizeaza pe 5 martie, la hotelul Athenee Palace Hilton, seminarul "Imbunatatirea stilului de leadership intr-un mediu de afaceri complex".
Seminarul va avea loc in intervalul 09:30-12:00, in sala Le Diplomate, si va fi urmat de o scurta prezentare a programului CITY-Sheffield Executive MBA predat in Bucuresti.

Concentrarea organizatiilor pe resursele umane nu a fost nicicand mai importanta ca in secolul al XXI-lea. HR-ul a devenit un factor important pentru succesul companiilor care vor sa devina mai eficiente si mai competitive. Tocmai de aceea companiile incearca sa gaseasca noi mijloace prin care sa gestioneze resursele umane intr-un mediu de afaceri complex, aflat in continua schimbare. Leadership-ul de inalta calitate( TQL) este unul dintre aceste mijloace.

Seminarul se adreseaza middle si top managementului si isi propune sa puncteze elementele-cheie ale paradigmei unui leadership de calitate, precum si cateva dintre practicile obisnuite ale acesteia. Gradul de constientizare a practicilor TQL este foarte important in corporatiile moderne si isi lasa amprenta atat asupra eficientei, cat si randamentului.


Biroul – Reprezentanta al Universitatiii in Romania , persoana de contact Ms. Alina Vasile la tel: (021)315.27.23 sau email: avasile@city.academic.gr

Despre CITY LIBERAL STUDIES

Universitatea Sheffield este cotată ca una dintre cele mai bune universităţi din Marea Britanie şi din lume. Bucurându-se de o reputaţie internaţională pentru excelenţă academică în cercetare şi predare, Universitatea Sheffield are un palmares de 5 laureaţi ai Premiului Nobel şi 3 premii Queen’s anniversary.
City College, Instituţia Afiliată a Universităţii Sheffield oferă cursurile universitare şi postuniversitare ale Universităţii Sheffield, în Salonic, Grecia şi în S-E Europei.

Participare: Intrare libera