City Park Mall şi Ana Morodan te invită la Noaptea albă a cumpărăturilor

Constanta - 13 ianuarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

Vineri, 16 ianuarie, dăm startul sezonului de reduceri în City Park Mall cu o noapte albă de cumpărături cu preturi reduse cu până la 70%, magazinele prelungindu-şi programul până la ora 01:00, noaptea.

City Park Mall şi Ana Morodan te invită la Noaptea albă a cumpărăturilor

Pentru perioada 16 ianuarie – 1 februarie, magazinele de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii au tăiat preţurile cu 30, 40, 50%, până la 70% pentru colecţiile toamna – iarnă, dar şi pentru produse din colecţii mai vechi.

Este o tradiție de 6 ani la City Park Mall să marcăm perioada reducerilor cu premii şi surprize. În această perioadă a anului ne așteptăm la o creștere cu 30% a traficului şi o creștere a vânzărilor cu cel puțin 20%.

Ca în fiecare an, luna ianuarie se anunţă extrem de avantajoasă pentru cei care îşi doresc noutăți in garderobă. Reducerile la colecțiile de toamnă/iarnă încep iar preţurile scăzute vor ajuta clienții City Park Mall să își optimizeze bugetul şi astfel vor avea parte de sesiuni eficiente de shopping

Mesajul Anei Morodan, Digital Diva of the Year 2014, către iubitoarele de fashion din Constanța este:

“Dragele mele, mă știți o avidă susținătoare a stilului deloc încorsetat în tendințe și mai ales a shoppingului făcut cu moderație şi calcul, cu strategie și fără impulsuri de moment. Asta pentru că n-a contat niciodată cât de multe lucruri avem în garderobă ci ce facem cu ele. Cum le stilizăm. Vă spun, sigur, am investigat.

Iată că în această perioadă se întrunesc cei doi factori de care are nevoie orice fashionistă: reducerile uriașe și alegerile smart. Și ambele le găsiți la City Park Mall. Și parcă la reduceri ne mai îngăduim și câte o cumpărătură din implus, nu? :) Eu am ales pentru voi câteva articole vestimentare și accesorii pe care le puteți găsi la brandurile din mall. Sunt piese utile, evergreen și în special, sunt piese pe care puteți, stilizate corect, să le purtați în ocazii diferite. Se vor dovedi parteneri de nădejde în garderobă, credeți-mă :) Happy Smart Shopping!”

Sărbătoare reducerilor la City Park Mall continuă până pe 1 februarie 2015.

Va asteptam cu drag la City Park Mall!

Despre City Park Mall Constanta

City Park Mall - Inaugurat în anul 2008, City Park Mall este centrul comercial cu cea mai extinsă galerie de magazine din Constanța. Peste 150 de retaileri cu cea mai mare varietate de branduri din oraș sunt prezenți în cel mai important proiect de retail al orașului, desfășurat pe trei nivele şi 59.000 de metri pătrați. Printre retailerii locali şi internaționali prezenți în centrul comercial se numără Bata, Benvenuti, Bershka, Bigotti, BSB, Celini, Diverta, Domo, Douglas, Mango sau Musette. Mall-ul beneficiază, totodată, şi de zonă de food court, hypermarket Cora, dar şi de spații de distracție și loc de joacă. Anul 2015 este anul extinderii City Park Mall venind cu multe noutăți pentru constănțeni.