Vin Diesel este Wheelman la IT Republic, sambata de la 18:00, la radio CityFM

Locul desfasurarii: CityFM

Organizator: CityFM

Vin Diesel este Wheelman la IT Republic, sambata de la 18:00, la radio CityFM

Wheelman la IT Republic!

Sambata, 11 aprilie 2009, ora 18:00, la CityFM 106,2 MHz in Bucuresti si online la www.CityFM.ro.
In reluare luni, 13 aprilie 2009, ora 24:00.

Vin Diesel si-a facut aparitia intr-un nou joc exploziv cu masini: Wheelman. Afla totul despre Wheelman la Game Review, doar la IT Republic pe CityFM.

Comunicat important catre toti cetatenii IT Republic: Wheelman, joc in care Vin Diesel intra in rolul lui Milo Burik si se infiltreaza in lumea interlopa din Barcelona, a ajuns sub ochiul critic IT Republic. Decoruri exotice, masini rapide, mafioti romani, actiune si adrenalina - afla daca Wheelman este combinatia exploziva pe care o asteptam.

- La Hard Review afli care sunt cele mai folosite metode de furt si escrocherie online, dar si cum sa iti protejezi datele personale in fata tentativelor de phishing.
- La The Old Republic, discutia continua despre seria X-Com (UFO): afla detalii despre X-Com Apocalypse, ultimul mare TBS cu extraterestri, dar si de ce nu se mai produc jocuri... ca pe vremuri.

Vezi aici cetatenii castigatorii ai editiilor anterioare IT Republic.

Intra pe FORUM IT REPUBLIC la CityFM.ro si discuta cu Carmen, Catalin si Mike despre tot ce iti doresti. Ai o problema cu un joc? Ti se blocheaza calculatorul? Cetatene, incercam sa te ajutam!


Departamentul de PR CityFM

pr@cityfm.ro

Despre CITYFM

Potrivit unei ordonante de urgenta, adoptata astazi de Guvern, 27 de substante si 9 plante din compozitia produselor etnobotanice vor fi interzise pe piata din Romania. Ministerul Sanatatii spune ca vanzatorii de substante etnobotanice sunt obligati sa distruga produsele in termen de 10 zile de la publicarea ordonantei in Monitorul Oficial.

Participare: Intrare libera