CityRun.ro – special creat pentru alergatori

BUCURESTI - 17 iulie 2008

Comunicat tip General in Sport

Pentru cei care alearga sambata in parc, in strainatate pe strazi si in sala pe banda, am lansat CityRun.ro, portalul celor care alearga din placere si care, unori impropiu sunt numiti alergatori amatori.

CityRun.ro – special creat pentru alergatori

Site-ul este organizat in doua sectiuni : locatii de alergat si curse de profil. Locatiile de alergat includ deocamdata doar locuri din Bucuresti in care se poate alerga in aer liber. Desi toate locurile de alergat mentionate pe site sunt testate de echipa CityRun.ro, editorii site-ului nu isi asuma nicio raspundere pentru calitatea, confortul sau securitatea zonelor descrise pe site, acestea fiind simple sugestii. Maratoanele si cursele prezentate pe site sunt o selectie de evenimente atat din Romania cat si din strainatate. Lista cu evenimentele de profil din Romania se doreste cat mai completa, in timp ce lista curselor din strainatate este doar o selectie cu cele renumite curse. Obiectivul promovarii acestor evenimente este de a le face cat mai populare si de a ajuta cat mai multi oameni sa participe la ele.

Site-ul ofera si un newsletter lunar in care sunt reunite evenimentele lunii ce urmeaza, precum si noi locuri de alergat decoperite de editorii si colaboratorii CityRun.ro. Mai mult, site-ul in sine si newsletter-ul, in special sunt o invitatie de a fi parte dintr-o comunitate aparte, cea de alergatori.

Despre CityRun.ro

CityRun.ro este un portal ce contine informatii despre locurile unde se poate alerga in Bucuresti precum si o lista cu evenimentele de profil si cursele din Romania si din strainatate. Site-ul se adreseaza pasionatilor de alergare, jogging, maratoane care doresc sa aiba mai multe despre acest domeniu, inca atat de sarac in surse de informare.
CityRun.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cityrun-ro/cityrun-ro-special-creat-pentru-alergatori