Slabitul, principala motivatie a romanilor

BUCURESTI - 5 august 2009

Comunicat tip General in Sanatate

Principalul motiv pentru care oamenii alearga este slabitul, a reiesit dintr-un sondaj efectuat de CityRun.ro, portalul alergatorilor din Romania. Astfel, 41% dintre partipantii la sondaj au declarat ca alearga pentru a pierde kilograme. Foarte aproape, pe locul doi, cu 34% dintre raspunsuri s-au situat cei preocupati de forma fizica si care au declarat ca alearga pentru a se mentine in forma. Interesant de remarcat si ca 5% dintre alergatori fac acest sport pentru a se antrena pentru concursuri sau maratoane.

Alte informatii relevate de studiu sunt legate de locul in care oamenii alearga. Astfel 50% prefera sala si numai 33% natura. Dintre locatiile Bucurestiului, parcul Herastrau domina in lista preferintelor avand drept fani 31% dintre paricipanti. Urmeaza apoi parcul Titan (15%) si parcul Circului (14%).

Sondajul a avut loc in luna iunie 2009 si s-a efectuat pe un esantion de 328 de participanti, vizitatori ai site-ului www.cityrun.ro.

Despre CityRun.ro

CityRun.ro este un portal ce contine informatii despre locurile unde se poate alerga in Bucuresti precum si o lista cu evenimentele de profil si cursele din Romania si din strainatate. Site-ul se adreseaza pasionatilor de alergare, jogging, maratoane care doresc sa aiba mai multe despre acest domeniu, inca atat de sarac in surse de informare.

CityRun.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cityrun-ro/slabitul-principala-motivatie-a-romanilor