clapari    

Comunicate de presa si evenimente pe tema clapari

 • clapari. Clapari Ski Nordica Cruise 60

  clapari

  Bucuresti - 10 May 2012

  Comunicat de Zmart Skating S.R.L.

  ... claparii Nordica Cruise 60 si multe alte modele din noua ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: skates.ro , clapari , clapari nordica , clapari nordica cruise

 • clapari. Schiuri Nordica Fire Arrow 74

  clapari

  Bucuresti - 15 June 2012

  Comunicat de Zmart Skating S.R.L.

  Cand vorbim despre gama de schiuri Nordica Firearrow este clar ca ne adresam cunoscatorilor in materie si de aceea trebuie mentionat ca aceasta este inlocuitoarea seriei Mach cu care v-ati obisnuit in anii precedenti. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: echipament schi , clapari , schiuri , schiuri nordica

  Vezi toate comunicatele de presa despre clapari

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul clapari.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la clapari. Informatiile despre clapari cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul clapari, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la clapari, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.