Program gratuit de Combatere a Crizei Economice adresat întreprinzătorilor

Cluj-Napoca - 6 aprilie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

www.marketingimm.ro – a elaborat un program GRATUIT, denumit Programul pentru Combaterea Crizei Economice, destinat întreprinzătorilor.

Program gratuit de Combatere a Crizei Economice adresat întreprinzătorilor.(IMM)

Programul gratuit de Combatere a Crizei Economice adresat întreprinzătorilor este postat pe pagina de internet www.marketingimm.ro. Proprietarul siteului este Farkas Levente, iar acest program s-a realizat în colaborare cu dl. Kedves Imre, Directorul Executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice a Judetului Harghita

În anul trecut a început ceva sub forma unei crize financiare.
Astăzi, acest lucru s-a transformat într-o criză economică şi se pare că are repercusiuni serioase şi asupra noastră.( şi cine ştie ce va urma….?)

Putem face foarte multe, dar nu ne putem permite un singur lucru: să nu facem nimic.

Programul on-line cu o durată de două săptămâni este oferit în mod gratuit pe pagina de internet www.marketingimm.ro acelor întreprinzători care nu sunt imuni la această criză.

Acest program nu conţine teorii, nici idei fanteziste, în schimb veţi găsi metode simple, funcţionale.

Instrumente cu ajutorul cărora veţi înţelege cu adevărat ce trebuie făcut şi ce anume trebuie evitat cu orice preţ.

Pe anumite pieţe au apărut deja probleme serioase de diminuare a activităţii, pe alte pieţe criza nu a ajuns încă. Ceea ce este sigur, e că această criză nu va dispărea după două luni. Faceţi rost şi Dvs. de acele cunoştinţe cu ajutorul cărora veţi putea diminua efectele crizei, poate chiar să profitaţi de pe urma ei.
Este gratuit, folosiţi-o, nu fiţi resemnat!

Despre Clarity Consulting SRL

Sc Clarity Consulting SRL este mentorul firmelor în domeniul marketingului şi a vânzării.
Farkas Levente: 0264-441541
office@clarity.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/clarity-consulting-srl/program-gratuit-de-combatere-a-crizei-economice-adresat-intreprinzatorilor