Clasa de valori mobiliare

Definitie Clasa de valori mobiliare

totalitatea valorilor mobiliare de acelasi tip (actiuni, obligatiuni, titluri de stat, etc.), care au aceleasi clauze si caracteristici (valoare nominala, drept de vot, drept de plata a dividendelor si drepturi de preemtiune - pentru actiuni - si valoare nominala, pret, dobanda, durata/scadenta, conditii de rascumparare, plan de rambursare, drepturi de conversiune - pentru obligatiuni).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Clasa de valori mobiliare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Clasa de valori mobiliare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Clasa de valori mobiliare. Definitiile termenilor despre Clasa de valori mobiliare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Clasa de valori mobiliare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Clasa de valori mobiliare.