Clasificare a marfurilor

Definitie Clasificare a marfurilor

Grupare a diferitelor pozitii din nomenclatorul marfurilor, in grupe sau clase dupa anumite criterii (caracteristici). Marfurile se repartizeaza pe grupe omogene, dupa o caracteristica principala si comuna tuturor marfurilor din aceeasi grupa. Vezi si CPSA.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Clasificare a marfurilor? Propune definitie

Poze Clasificare a marfurilor

 • Ambalarea marfurilor vrac

  Poza: Ambalarea marfurilor vrac

 • ESPEDISS

  Poza: Siguranta in transportul marfurilor, numai cu Espediss Com!

 • Un site cu o noua abordare in ceea ce priveste transportul marfurilor

  Poza: Un site cu o noua abordare in ceea ce priveste transportul marfurilor

 • Yala protectie marfa dube

  Poza: Siguranța bunurilor personale sau a marfurilor transportate

 • Vezi toate pozele despre Clasificare a marfurilor

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Clasificare a marfurilor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Clasificare a marfurilor. Definitiile termenilor despre Clasificare a marfurilor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Clasificare a marfurilor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Clasificare a marfurilor.