Idei de cadouri, flori, parfumuri, electro si tablouri la CUMPARAcuCLICK, de Valentine’s day!

BUCURESTI - 13 februarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Monden / Lifestyle

Inca esti in cautarea cadoului perfect de Valentine’s day? Nimic mai simplu, caci de astazi hypermarketul online www. CUMPARAcuCLICK .ro si-a imbogatit «rafturile» cu flori, parfumuri , tablouri si electronice , in plus de carti si zecile de mii de produse de bacanie, ingrijire si curatenie.

Orice ocazie de a oferi un cadou si a aduce zambetul pe fata persoanei iubite este un motiv de bucurie. Incercam asadar sa participam si noi la crearea acestui zambet de Valentine’s day, asa ca ne-am imbogatit categoriile de produse, oferind acum sute de idei de cadouri. In plus, gama de produse va fi permanent imbogatita, pentru a intampina si sarbatoarea de Dragobete asa cum se cuvine.

Avem asadar, incepand de astazi, in rafturile virtuale ale www.CUMPARAcuCLICK.ro, parfumuri si electronice dar si cadouri de suflet, flori si arta contemporana – sculpturi sau tablouri pictate manual. Aceste sute de noi produse, posibile cadouri de Valentine’s day, se adauga celor peste 2500 de titluri de carti dar si zecilor de mii de produse de bacanie, ingrijire si curatenie.  

Le multumim clientilor fideli dar si celor care testeaza pentru prima data serviciile noastre, atat pentru incredere cat si pentru sugestiile care ne permit sa imbunatatim permanent serviciile companiei. Gratie recomandarilor clientilor fideli dar si timpului nefavorabil, numarul clientilor a crescut simtitor, ceea ce ne bucura dar ne si obliga in acelasi timp.

Aprecierea clientilor se datoreaza serviciilor de calitate, respectiv preturi bune si livrare foarte rapida, pana in bucatarie (nu descarcam bidoanele de apa, de exemplu, in fata blocului, obligand clientul sa le care la etaj). In plus, mici gesturi, de genul «mergem la cumparaturi» atunci cand clientii isi doresc un produs care nu este prezent pe site, fac ca toti clientii sa ne recomande.

Un demers foarte apreciat de romani este si Happy Hour, care are loc in  fiecare zi, intre 13.00 – 14.00 (ora Romaniei). In acest interval orar, sectiunea este plina cu zeci de produse, la preturi fara concurenta, diferite in fiecare zi.  

Pentru comenzi, va invitam sa accesati www.CUMPARAcuCLICK.ro, sa ne scrieti la comenzi@CUMPARAcuCLICK.ro ori sa ne sunati la 031 432 66 69.

Pentru alte informatii legate de www.CUMPARAcuCLICK.ro, va rugam sa ne scrieti la office@outofbox.ro.