Clauza best efforts

Definitie Clauza best efforts

Clauza privind aspecte strict juridice ale contractului comercial, utila in contractele ce contin ca obligatie caracterizanta o obligatie de a face. Potrivit acestei clauze, debitorul isi asuma indatorirea sa depuna efortul maxim pentru a realiza prestatiile de care este tinut fata de creditor. Aceasta clauza se regaseste mai cu seama in unele contracte de consignatie, de publicitate comerciala, de vanzare exclusiva, agentie exclusiva, de service.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Clauza best efforts? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Clauza best efforts.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Clauza best efforts. Definitiile termenilor despre Clauza best efforts cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Clauza best efforts, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Clauza best efforts.