Clauza compromisorie

Definitie Clauza compromisorie

Acordul partilor unui contract principal, exprimat printr-o stipulatie inserata in cuprinsul acelui contract sau printr-un inscris separat, de a supune litigiile lor ce s-ar putea ivi in legatura cu executarea sau mai curand cu neexecutarea contractului respectiv, unui anumit arbitraj. Vezi si Conventie de arbitraj, si Compromis.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Clauza compromisorie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Clauza compromisorie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Clauza compromisorie. Definitiile termenilor despre Clauza compromisorie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Clauza compromisorie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Clauza compromisorie.