Clauza de adaptare

Definitie Clauza de adaptare

Clauza stipulata intr-un contract, potrivit careia, in situatii imprevizibile generatoare de situatii pagubitoare pentru oricare din partile contractante (situatii de hardship) contractul sa poata fi renegociat.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Clauza de adaptare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Clauza de adaptare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Clauza de adaptare. Definitiile termenilor despre Clauza de adaptare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Clauza de adaptare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Clauza de adaptare.