Clauza de cancelling

Definitie Clauza de cancelling

Clauza inscrisa intr-un contract de transport, potrivit careia se poate anula contractul daca vasul nu a sosit in portul de incarcare pana la termenul convenit.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Clauza de cancelling? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Clauza de cancelling.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Clauza de cancelling. Definitiile termenilor despre Clauza de cancelling cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Clauza de cancelling, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Clauza de cancelling.