Clauza de coliziune

Definitie Clauza de coliziune

Sinonim - Clauza de scufundareConform acestei clauze, in caz de scufundare a navei asiguratorul va plati 3/4 din valoarea navei, restul de 1/4 fiind platita de Asociatia internationala pentru protectie si despagubire (Protection and Indemnity Association.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Clauza de coliziune? Propune definitie

Poze Clauza de coliziune

 • afis film Coliziunea / Collide

  Poza: “Coliziunea” cu premiile incepe!

 • Avocat banci, clauze abuzive in contracte bancare

  Poza: Clauze abuzive in contractele de credit incheiate cu bancile. Cum desfiintam o clauza abuziva dintr-un contract cu banca, telefonia mobila, furnizori

 • De la 0 la 2,5 milioane de euro

  Poza: De la 0 la 2,5 milioane de euro la 33 de ani

 • De ce facem schimbul de ulei atat de des?

  Poza: De ce facem schimbul de ulei atat de des?

 • Vezi toate pozele despre Clauza de coliziune

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Clauza de coliziune.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Clauza de coliziune. Definitiile termenilor despre Clauza de coliziune cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Clauza de coliziune, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Clauza de coliziune.