Clauza de exclusivitate teritoriala

Definitie Clauza de exclusivitate teritoriala

Clauza pe baza careia se confera reprezentatului monopolul pentru incheierea afacerilor comerciale ale reprezentatului pe un anumit teritoriu.Vezi si Contract de agent (agentura).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Clauza de exclusivitate teritoriala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Clauza de exclusivitate teritoriala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Clauza de exclusivitate teritoriala. Definitiile termenilor despre Clauza de exclusivitate teritoriala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Clauza de exclusivitate teritoriala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Clauza de exclusivitate teritoriala.