Clauza de exonerare

Definitie Clauza de exonerare

Clauza stipulata in contractul comercial, potrivit careia, oricare din partile contractante este exonerata de obligatiuni in perioada in care actioneaza evenimente fortuite sau evenimente de forta majora, care impiedica indeplinirea obligatiilor asumate.Indeplinirea obligatiilor respective se va face dupa incetarea starii fortuite sau de forta majora, daca partenerul contractual mai este interesat.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Clauza de exonerare? Propune definitie

Poze Clauza de exonerare

 • Avocat banci, clauze abuzive in contracte bancare

  Poza: Clauze abuzive in contractele de credit incheiate cu bancile. Cum desfiintam o clauza abuziva dintr-un contract cu banca, telefonia mobila, furnizori

 • De la 0 la 2,5 milioane de euro

  Poza: De la 0 la 2,5 milioane de euro la 33 de ani

 • De ce facem schimbul de ulei atat de des?

  Poza: De ce facem schimbul de ulei atat de des?

 • www.romfilatelia.ro

  Poza: Design 50

 • Vezi toate pozele despre Clauza de exonerare

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Clauza de exonerare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Clauza de exonerare. Definitiile termenilor despre Clauza de exonerare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Clauza de exonerare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Clauza de exonerare.