Clauza de imputernicire

Definitie Clauza de imputernicire

Conventie accesorie unui contract de depunere a unor sume de bani la C.E.C. sau in cont la banca prin care deponentul imputerniceste una sau doua persoane determinate sa faca operatiuni in scopul retragerii integrale sau partiale a depozitului de numerar.In functie de raporturile preexistente, sau care se stabilesc cu prilejul efectuarii depozitului intre deponent si persoanele imputernicite de acesta sa faca operatiunile mentionate, clauza de imputernicire poate avea caracterul unei oferte de plata, al unui contract de mandat, al unui contract de donatie etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Clauza de imputernicire? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Clauza de imputernicire.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Clauza de imputernicire. Definitiile termenilor despre Clauza de imputernicire cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Clauza de imputernicire, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Clauza de imputernicire.