Clauza de indexare a pretului

Definitie Clauza de indexare a pretului

Acelasi lucru cu Clauze de recalculare a pretului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Clauza de indexare a pretului? Propune definitie

Poze Clauza de indexare a pretului

 • Negocierea pretului in 3 etape!

  Poza: Negocierea pretului in 3 etape!

 • Conferinta de Presa pe tema

  Poza: Conferinta de Presa pe tema "Impactul pretului combustibililor asupra transportului rutier de marfa si persoane", organizata de Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR)

 • Rezumat Conferinta de Presa pe tema

  Poza: Rezumat Conferinta de Presa pe tema "Impactul pretului combustibililor asupra transportului rutier de marfa si persoane", organizata de Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR)

 • Ceas de mana Casio DB-360-1A

  Poza: La CeasuriSTORE.ro se poarta ceasuri … fara grija pretului!

 • Vezi toate pozele despre Clauza de indexare a pretului

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Clauza de indexare a pretului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Clauza de indexare a pretului. Definitiile termenilor despre Clauza de indexare a pretului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Clauza de indexare a pretului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Clauza de indexare a pretului.