Clauza de optiune a locului de plata

Definitie Clauza de optiune a locului de plata

Tip de clauza valutara.Varianta a clauzei monovalutare ce se caracterizeaza prin aceea ca, in virtutea ei, creditorul dobandeste dreptul de a incasa la scadenta valoarea creantei sale calculata pe baza unei valute de cont prestabilita prin contract in locul ales de acesta dintre cele convenite intr-un atare scop, iar debitorul isi asuma obligatia de a satisface optiunea astfel exprimata platind in moneda locului ales de creditor. Alegand un anumit loc de plata, creditorul alege implicit si moneda in care urmeaza a i se face plata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Clauza de optiune a locului de plata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Clauza de optiune a locului de plata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Clauza de optiune a locului de plata. Definitiile termenilor despre Clauza de optiune a locului de plata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Clauza de optiune a locului de plata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Clauza de optiune a locului de plata.