Clauza de optiune a monedei liberatorii

Definitie Clauza de optiune a monedei liberatorii

Sinonim - clauza de monede multipleTip de clauza valutara.Stipulatia contractuala in virtutea careia partile exprima pretul convenit in doua sau mai multe monede de plata avand in vedere paritatea existenta intre acestea la data contractarii si prin care se autorizeaza creditorul ca la scadenta sa aleaga dintre acele monede pe cea liberatorie si sa pretinda debitorului sa faca plata in moneda astfel aleasa. De regula, partile stabilesc ca monede de plata monede ale caror cursuri inregistreaza valori sensibil apropiate. Nimic nu se opune ca dreptul de optiune privind moneda liberatorie sa fie stabilit de parti in beneficiul debitorului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Clauza de optiune a monedei liberatorii? Propune definitie

Poze Clauza de optiune a monedei liberatorii

 • Timbrele și monedele, purtătoare de sensuri şi simboluri, istorie şi cultură - 145 de ani de istorie a monedei naţionale

  Poza: Timbrele și monedele, purtătoare de sensuri şi simboluri, istorie şi cultură - 145 de ani de istorie a monedei naţionale

 • Bit Software este pregătit să-şi susţină clienţii în procesul de denominare a monedei naţionale

  Poza: Bit Software este pregătit să-şi susţină clienţii în procesul de denominare a monedei naţionale

 • Etno designul – inca o optiune de la Unicdesign

  Poza: Etno designul – inca o optiune de la Unicdesign

 • Karturile cu pedale o optiune fata de de lumea virtuala

  Poza: Karturile cu pedale o optiune fata de de lumea virtuala

 • Vezi toate pozele despre Clauza de optiune a monedei liberatorii

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Clauza de optiune a monedei liberatorii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Clauza de optiune a monedei liberatorii. Definitiile termenilor despre Clauza de optiune a monedei liberatorii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Clauza de optiune a monedei liberatorii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Clauza de optiune a monedei liberatorii.