Clauza FPA

Definitie Clauza FPA

Clauza utilizata frecvent in asigurarile maritime, care priveste acoperirea pagubelor determinate de riscul maritim.In practica internationala se disting doua sisteme:- sistemul american, in care companiile de asigurare nu isi asuma responsabilitatea pentru pagube partiale, cel putin daca ele nu sunt cauzate de naufragiu, incendiu sau coliziunea navei cu o alta nava.- sistemul englez, in care companiile de asigurare isi asuma responsabilitatea si pentru pagube partiale daca nava este naufragiata, esuata, a ars, ia foc, intra in coliziune.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Clauza FPA? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Clauza FPA.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Clauza FPA. Definitiile termenilor despre Clauza FPA cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Clauza FPA, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Clauza FPA.