Clauza privind partile contractante

Definitie Clauza privind partile contractante

Clauza necesare, esentiala deoarece identificarea prin contract a subiectelor raportului juridic obligational constituie conditia de validitate a actului juridic respectiv. Pentru aceasta, in cuprinsul contractului trebuie precizate atributele de identificare a partilor: - nume, prenume, domiciliu (in cazul contractantilor persoane fizice) - denumire, sediu si forma juridica (in cazul contractantilor persoane juridice). De asemenea, se cer precizate datele de identitate si calitatea reprezentantilor partenerilor contractuali, ori de cate ori acestia (contractantii) dau imputernicire de reprezentare a lor la perfectarea contractului altor subiecti de drept.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Clauza privind partile contractante? Propune definitie

Poze Clauza privind partile contractante

 • “Modalitati de accesare de catre autoritatile contractante, operatorii economici si ONG-uri a fondurilor structurale si de coeziune ale Uniunii Europene”

  Poza: “Modalitati de accesare de catre autoritatile contractante, operatorii economici si ONG-uri a fondurilor structurale si de coeziune ale Uniunii Europene”

 • Curs - Condiţii de participare ca ofertant, candidat sau concurent la achiziţiile publice ale autorităţilor contractante din România, pentru produse, servicii si lucrari, după noua legislaţie adaptată la AQ – ul UE

  Poza: Curs - Condiţii de participare ca ofertant, candidat sau concurent la achiziţiile publice ale autorităţilor contractante din România, pentru produse, servicii si lucrari, după noua legislaţie adaptată la AQ – ul UE

 • Precizări privind programul REMAT

  Poza: Precizări privind programul REMAT

 • GHID practic privind certificarea ISO 9001

  Poza: GHID practic privind certificarea ISO 9001

 • Vezi toate pozele despre Clauza privind partile contractante

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Clauza privind partile contractante.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Clauza privind partile contractante. Definitiile termenilor despre Clauza privind partile contractante cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Clauza privind partile contractante, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Clauza privind partile contractante.