Clauza privind partile contractante

Definitie Clauza privind partile contractante

Clauza necesare, esentiala deoarece identificarea prin contract a subiectelor raportului juridic obligational constituie conditia de validitate a actului juridic respectiv. Pentru aceasta, in cuprinsul contractului trebuie precizate atributele de identificare a partilor: - nume, prenume, domiciliu (in cazul contractantilor persoane fizice) - denumire, sediu si forma juridica (in cazul contractantilor persoane juridice). De asemenea, se cer precizate datele de identitate si calitatea reprezentantilor partenerilor contractuali, ori de cate ori acestia (contractantii) dau imputernicire de reprezentare a lor la perfectarea contractului altor subiecti de drept.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Clauza privind partile contractante? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Clauza privind partile contractante.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Clauza privind partile contractante. Definitiile termenilor despre Clauza privind partile contractante cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Clauza privind partile contractante, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Clauza privind partile contractante.