Clauza rebus sic standibus

Definitie Clauza rebus sic standibus

Potrivit acestei clauze, ori de cate ori pe parcursul executarii contractului apar evenimente imprevizibile ce schimba esential circumstantele existente (indeobste cele de natura economica) la momentul perfectarii contractului facand inacceptabil de oneroasa prestatia asumata de catre una din parti, organul de jurisdictie, la cererea partii repective poate proceda la reasezarea contractului inarmonie cu noile circumstante sau, daca o atare reasezare nu este posibila, chiar la desfiintarea contractului, dispunand totodata limitarea corespunzatoare a responsabilitati debitorului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Clauza rebus sic standibus? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Clauza rebus sic standibus.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Clauza rebus sic standibus. Definitiile termenilor despre Clauza rebus sic standibus cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Clauza rebus sic standibus, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Clauza rebus sic standibus.