Clauze asiguratorii pentru contracararea riscurilor nevalutare

Definitie Clauze asiguratorii pentru contracararea riscurilor nevalutare

Riscurile nevalutare pot avea o natura diversa si se pot infatisa in variate specii. Cel mai frecvent, ele se manifesta sub forma riscului de pret. Intr-adevar, pe piata se produce o permanenta fluctuatie a preturilor care uneori este cauzata de fluctuatia monetara, iar alteori de imprejurari diverse. Riscul de pret poate fi neutralizat prin stipularea de catre parti in continutul contractului lor a clauzelor de recalculare sau de postcalculare a pretului. Exista si alte riscuri ce pot surveni ca urmare a aparitiei pe parcursul executarii contractului, a unor imprejurari noi de natura sa modifice conditiile de executare a contractului. Aceste riscuri pot fi evitate prin inserarea in contract a unor clauze de adaptare a acestuiia la noile imprejurari, precum: - clauza clientului cel mai favorizat - clauza ofertei concurente - clauza de hardship (sau de impreviziune) - clauza de forta majora, - clauze preventive fata de diverse masuri de protectie a concurentei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Clauze asiguratorii pentru contracararea riscurilor nevalutare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Clauze asiguratorii pentru contracararea riscurilor nevalutare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Clauze asiguratorii pentru contracararea riscurilor nevalutare. Definitiile termenilor despre Clauze asiguratorii pentru contracararea riscurilor nevalutare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Clauze asiguratorii pentru contracararea riscurilor nevalutare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Clauze asiguratorii pentru contracararea riscurilor nevalutare.