Clauze de adaptare a contractului la noile imprejurari

Definitie Clauze de adaptare a contractului la noile imprejurari

Tip de clauze de mentinere a valorii contractului.Sunt stipulatii ce vizeaza intreg ansamblul contractual fiind de natura sa conduca la reasezarea lui in noi parametri. Ele se refera atat la prestatia monetara, cat si la alte drepturi si obligatii generate de contract pe seama partilor, precum: - termeni privind cantitatea si calitatea marfii, - conditiile de livrare a marfii, - conditiile de plata etc. Astfel de clauze sunt: - clauza ofertei concurente, - clauza clientului cel mai favorizat, - clauza de hardship, - clauzele de protectie a concurentei. Alaturi de acestea, mai pot fi luate in considerare si clauzele de ajustare cantitativa si de forta majora.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Clauze de adaptare a contractului la noile imprejurari? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Clauze de adaptare a contractului la noile imprejurari.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Clauze de adaptare a contractului la noile imprejurari. Definitiile termenilor despre Clauze de adaptare a contractului la noile imprejurari cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Clauze de adaptare a contractului la noile imprejurari, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Clauze de adaptare a contractului la noile imprejurari.