Clauze de agravare a raspunderii

Definitie Clauze de agravare a raspunderii

Suntem in prezenta agravarii raspunderii atunci cand, prin acordul de vointa al partilor, debitorul isi asuma raspunderea si in ipoteza cand neexecutarea de catre el a prestatiilor la care s-a obligat se va datora unor cazuri d forta majora determinate. Sunt clauze de agravare a raspunderii si acelea prin care debitorul isi asuma anumite obligatii suplimentare, pe langa cele obisnuite intr-un contract. Nu sunt valabile clauzele de agravare a raspunderii prin care unele obligatii de mijloace se transforma in obligatii de rezultat.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Clauze de agravare a raspunderii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Clauze de agravare a raspunderii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Clauze de agravare a raspunderii. Definitiile termenilor despre Clauze de agravare a raspunderii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Clauze de agravare a raspunderii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Clauze de agravare a raspunderii.