Clauze de asigurare impotriva riscurilor valutare

Definitie Clauze de asigurare impotriva riscurilor valutare

Tip de clauze asiguratorii.Numite si clauze de variatie a schimbului, acestea urmaresc ca finalitate principala mentinerea valorii contractului. Fac parte din aceasta grupa: - clauza aur, - clauzele de consolidare valutare, - clauza de optiune a monedei liberatorii, - clauza de optiune a locului de plata etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Clauze de asigurare impotriva riscurilor valutare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Clauze de asigurare impotriva riscurilor valutare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Clauze de asigurare impotriva riscurilor valutare. Definitiile termenilor despre Clauze de asigurare impotriva riscurilor valutare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Clauze de asigurare impotriva riscurilor valutare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Clauze de asigurare impotriva riscurilor valutare.